ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

  PRIVATE LABEL

  Έχουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και την παραγωγική ικανότητα ώστε να ικανοποιήσουμε τις νέες γευστικές ανάγκες με μοναδικό τρόπο.

  Η Scarlet’s Coffee διαθέτει τεράστια εμπειρία στην δημιουργία private labels υψηλής ποιότητας που πληρούν όλους τους κανόνες του marketing έτσι ώστε η παρουσία τους δίπλα στα επώνυμα προϊόντα να είναι ανταγωνιστική.

  Αναλαμβάνουμε την παραγωγή προϊόντων private label σεβόμενοι την ανάγκη των αλυσίδων για μία αξιόπιστη και μόνιμη πηγή παραγωγής και προμήθειας προϊόντων καφέ. Παρακολουθούμε τις προδιαγραφές της επώνυμης παραγωγής, και μπορούμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των πελατών μας για οικονομικά και ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

  Κατά την δημιουργία των προϊόντων private label και με σκοπό την βελτιστοποίηση της σχέσης κόστους/ποιότητας, του προϊόντος, η Scarlet’s Coffee μπορεί να χειριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη, την επιλογή της σύνθεσης και της συσκευασίας του προϊόντος.

  Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά προϊόντα private label που παράγουμε:

  Προϊόντα Καφέ Scarlet :

  1. Ελληνικός
  2. Espresso
  3. Γαλλικός
  4. Decaf.
  5. Βιολογικός
  6. Single Origin

  H τεχνογνωσία μας, η πείρα, ο σεβασμός στις ανάγκες του καταναλωτή, η απόλυτη ποιότητα και η ειδίκευσή μας στο PRIVATE LABEL εγγυώνται την εμπορική επιτυχία.

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ